24 Nisan 2008 Perşembe

RÜYA ANALİZLERİ (Bunları biliyor musunuz?)

RÜYA ANALİZLERİ
Rüyaların analizi, insanın kendini tanımasında ve bilinç alanını genişletmede çok önemli bir araçtır.Daha mutlu, başarılı ve güçlü olmak için bilinçaltındaki korkulardankurtulmak şart…Rüyalarınız sayesinde bilinçaltınız size biriktirmiş olduklarınızı temizlemeniz için yol gösterir. Bilinç dışı içerikler, rüyaların sembol diliyle dışarı çıkar. Rüyalar gizli duyguların en canlı anahtarlarıdır.

Uyanıkken yaşadığınız deneyimlere, en derin duygusal tepkileri yansıtır. Bilinçaltınıza saygı duyar ve saygınızı rüyalarınızın size söylediklerine dikkat ederek gösterirseniz, bilinçaltınız sizinle işbirliği yapar. Mesajlarınızın gerçek anlamlarını bulmanıza yardım eder.
Rüyalar takıntıların çığlığıdır. Daha başarılı ve güçlü olmamız için takıntılarımızdan kurtulmamız gerekir. Takıntılar kompleksler ve benzeri etkilerle daralan bilinç, bu içeriklerin aydınlatılmasıyla bilinç dışına doğru genişler. Böylece yaşamda daha yaratıcı olan kişi, hissetme ve sezgi yeteneklerini keşfeder. Hayatı çok yönlü algılar ve yaşamaya başlar.

Rüya analizleri ile takıntılardan ve korkulardan kurtularak, beynin 2 bölümünün bağlantısı sağlanır. Böylece üst beyinler daha güçlü olur. Bu da mutluluk, başarı,yaratıcılık, güç ve barış getirir.
Rüyalarınızın anlamlarını öğrenmeye başladığınızda, kendinizi anlamanın ötesinde, özünüzdeki esenliğin yolu açılır. Her gün, bu yoldan iç dünyanıza derinliklerine yönelirseniz, içinizdeki gücü daha çok keşfedersiniz. O zaman içinizdeki mum hiç sönmeyecektir.

(Bu yazı, NLP araştırmasında bulup, okuduğum bir yazıdan alıntıdır.)

Hiç yorum yok: